ЗА ГРАЖДАНИТЕ

ЗА ФИРМИТЕ

ЗА МЕДИЦИНСКИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ

/Питай СЕСПА/

Във връзка с подобряване на работата със СЕСПА в петък, 23-ти април 2021 г., ще се проведе уебинар на тема „Питай СЕСПА“, който има за цел да отговори на всички ваши въпроси относно СЕСПА, нейните функционалности и подаване на данни.

Уебинарът е предвиден като жива връзка с екипа на СЕСПА, като през цялото време ще можете свободно да задавате вашите въпроси, като нашата цел е да отговорим на всеки един от тях. Всеки потребител на СЕСПА ще има свободен достъп до уебинара, както и възможността да зададе своите въпроси. Предвидено е излъчването да се проведе в три сесии, които тематично да разделят вашите въпроси спрямо трите основни типа участници в СЕСПА – Притежатели на Разрешения за употреба, Търговци на едро и Търговци на дребно (аптеки).

Уебинарът ще се проведе по следния график:

  • 11:00 – 12:00 – Сесия №1 за Притежатели на Разрешения за употреба;
  • 14:00 – 15:00 – Сесия №2 за Търговци на едро;
  • 16:00 – 17:00 – Сесия №3 за Аптеки и болнични аптеки.

Уебинарът ще е достъпен на следния линк: https://www.youtube.com/watch?v=V2s6dWeoZ5U

Създаден е безплатен и достъпен за всички форум на СЕСПА, достъпен на адрес:

https://sespa.mh.government.bg/test/f?p=145

Във форума всеки може да зададе своя въпрос към екипа на СЕСПА, както и да прочете отговорите на въпроси, зададени от другите участници.

Специализираният модул за полуавтоматично подаване на данни TransmitDataToSESPA.xlsm през MS Excel е с нова версия, като са добавени допълнителни функционалности за проверка на код на лекарствен продукт и получаване на токън. Моля, обърнете внимание, че с цел опазване на информационната сигурност ще е необходимо да попълните данните си за достъп в модула. От 15.06.2021 г. ще бъде ограничено подаването на данни с модула единствено до версия 2.0, като ще бъде прекратена поддръжката на версии 1.3, 1.5 и 1.7.

В тази връзка, ако сте загубили данните си за достъп, изтрит е автоматичният имейл с данните или не сте получили данните по някаква причина, моля, свържете се с имейла за поддръжка – Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

 

TransmitDataToSESPA_v_2.0_PROD_SECURE.xlsm.zip

TransmitDataToSESPA_v_2.0_TEST_SECURE.xlsm.zip